[ BG ]    [ EN ]    [ RU ]


За нас
Експертиза
Награди
За нас

Идеята Perfekt е създадена през 1994 година в град Бургас, България. Десет години по-късно е основан консорциум Перфегкт Груп. Днес екипа от професионалисти се радва на 19 години опит и вдъхновение, превръщайки PG в една от най-влиятелните и иновативни сили в дизайна. Консорциума се състой от: PMG 8, Архитектурно Студио Перфект, Дизайнерска къща ПерфектSpazioPersonalePMP.

Екипът на PG e сътворил над 3000 домове, сгради, офиси, хотелиресторанти и заведения в страната и чужбина. Ръководили сме повече от 800 хора в 5 града в страната.

PG e горд носител на 28 награди в сферата на дизайн, медии, архитектура, търговия и бизнес, като главния мениджър, Ружа Стойкова, е носител на „Бизнес Дама на Годината” за 2006, „Светска личност” за 2007, „Човек на 21 век” за 2008. ПГ е специално отличен със „Златен Мамул” за медийно присъствие за 2006.

Седем-кратен носител на националната наградата Сграда на годината за България, Perfekt Group е една от най-луксозните и успели марки в страната, работили с инвеститори като:

SCI France, Kimberly Land, Benchevi&Co, Petrol Holding, Festa Holding, Dinevi Group, Allianz Bulgaria, Sunny Beach Hotel Holding, MobilTel Group, Riviera АД, Bulgarian Direct Reisen и много други.