[ BG ]    [ EN ]    [ RU ]

Новини // Нова Година - Нов Офис

Нова Година - Нов Офис

28.01.2015 Перфект груп сложи начало на новата 2015 година с отварянето на своя нов офис.
Нашият нов дом се намира на централната в Бургас улица "Александровска"  N109. С отварянето на новия ни офис очаквайте и много нови изненади и предложения от Перфект.
 
Откриването беше отбелязано с купон в приятелски кръг и много усмивки. Интериорът на новия храм на интериорния дизайн е решен изцяло в стил на еклектика и може да ви накара да се почувствате ... като у дома си.
Обстановката предразполага да изпиете по чаша кафе в приятелска атмосфера, без да ви носи усещането за офисна скованост и точен ред. Още с влизането на 5 етаж попадате в просторна дневна част с огромни слънчеви витрини, прошарени от широките корони на многогодишните дърветата в тази част на града. Посрещат Ви с лъчезарна усмивка и нетипично спокойствие. Тук, никой не бърза и е готов да изслуша вашите въпроси, след което да ви предложи изключително професионално мнение и решение. Почти домашната атмосфера веднага ви кара да  усетите, че сте дошли на най- правилното за вас място...
Когато си тръгвате усмивката е вече и на вашето лице, защото знаете със сигурност, че Перфект ще разреши вашите въпроси - вашето доверие е в правилните ръце.
Добре сте дошли при нас, НИЕ ви очакваме с много настроение и истински професионализъм !