[ BG ]    [ EN ]    [ RU ]

Новини // Прелетяхме до Милано

Прелетяхме до Милано

22.04.2015 И тази година, за пореден път великата италианска столица на интериорния дизайн прие хиляди архитекти, дизайнери и посетители в своите впечетляващи  палати.
Ние от Перфект, също посетихме меката на дизайна. Впечетляващо е как година след година създаването на нови линии и дизайнерски тенденции като,че ли завладява дори фабрики, които традиционно правят чисто класически или модерен стаилинг на своите продукти. Новото време, динамичното развитие на живот, различните емоционални търсения на съвремените хора са основния стимул за разработване на различни колекции. Все повече се наблюдава смелото смесване на стилове, материали и цветове. Чисто класическият мебел е изпълнен от ултра модернистични материали и системи. Използваните материи носят усещане за комфорт и една закачлива непреходност.
Но това е много лесно за италианците, който посрещат всичките си предизвикателства с присъщата им жизненост и вълнение, което неминуемо е пренесено във всяка част от интериорите им. Ние също бяхме "заразени" от този непресъхващ оптимизъм и успяхме да се потопим в еднодседмичното вълшебството на дизайна.